TRABZON / HAYRAT - Hayrat Borsa İstanbul Ortaokulu

Mrt

Deprem Haftası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLU'un katılımları ile okulmuzda "Deprem Anı Uygulaması ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuzun ev sahiplihi yaptığı; Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen “Adım Zeka İşim Oyun” projesi kapsamında kağıt kalem zeka oyunları turnuvasına katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.
#AdımZekaİşimOyunProjesi

Şbt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şehit ve Gaziler Genel Müdürlüğünce başlatılan "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları " kapsamında düzenlenen programda Özel Harekat Polis memuru Şehit Necmi ÇAKIR 'ın babası Fahri ÇAKIR okulumuz öğrencileri ile Şehitlik ve Vatan Sevgisi konusunda sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin yakın ilgisi ve mutluluğu bizleri sevindirdi.

Okulumuzda bakanlık projesi kapsamında yürütülen dönem sonu etkinlikleri.

Okulumuzda Bakanlık projesi kapsamında yürütülen tekerleme etkinliği.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Adım Zeka İşim Oyun" projesi kapsamında düzenlenen riverse oyunu yarışması ilçemiz Hayrat İHO gerçekleştirildi.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Adım Zeka İşim Oyun" projesi kapsamında düzenlenen sudoku oyunu yarışması ilçemiz okulumuzday yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencilerine omurga sağlıgı semineri verildi.

Kas

Dünyanın en şerefli ve onurlu mesleğini icra ede, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bu mesleğe gönül veren bütün meslektaşlarımızın ve eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlu olsun. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevleri başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Özdemir Bayraktar Bilim Sanat Merkezi Gezisi

Kas

"100. Yıl Cumhuriyet kuşusu"  etkinliğinde okulumuz birinci olmuştur.